Despre

Novum Rent-a-car este urmasa de fapt si de drept a mai cunoscutei Novum Travel, o companie care exista pe piata timisoreana incepand din anul 2007. Evolutia a avut loc dintr-o naturala dorinta de dezvoltare si de interes fata de nevoile calatorilor, pentru a le face acestora calatoriile cat mai rapide, mai confortabile si mai placute. Deci, prin compania Novum Rent a Car aveti puse la dispozitia dumneavoastră servicii specializate de inchiriere de autoturisme de calitatea cea mai buna, totul la preturi deosebit de avantajoase si mai ales in conditii foarte flexibile, intrucat noi punem nevoile clientului pe primul loc.

Asadar, daca sunteti intr-o simpla vizita si puteti avea nevoie de un automobil cu ajutorul caruia sa va puteti deplasa pe strazile din Timisoara, ori pur si simplu ati luat spontan hotararea ca sa efectuati un roadtrip, cu serviciile noastre pentru inchiriere de autoturisme veti fi multumiti pe deplin.

Compania noastra va ofera conditii speciale si pentru situatia transportului de persoane, atat cu, cat si fara sofer, intrucat serviciile noastre specializate in rent a car acopera scopuri foarte diversificate, incepand de la transferul la/de la aeroport, la a asigura transportul special pentru ministere, consulate si ambasade.

Daca organizati un anumit eveniment sau aveti o petrecere particulara mai mult ca sigur ca veti avea nevoie ca sa realizati transportul invitatilor ori a formatiei de muzica? Compania Novum Rent a Car va este de ajutor: va punem la dispozitie varianta inchirierii de microbuze ori de bus-uri ce sunt capabile sa satisfaca fie si pretentiile cele mai stricte pe care le-ati putea avea dumneavoastra.

Daca puneti cumva la cale proiectul unei excursii cu grupuri mai mari de elevi ori de studenti? Puteti spune ca ati ajuns la locul potrivit, intrucat noi am conceput inclusiv diverse servicii pentru transport specializat pentru gradinite, scoli si universitati.

Va mai oferim si posibilitatea sa inchiriati autoturisme pe termen mediu si lung, pentru diverse calatorii interne sau internationale, atat in scop personal cat si de afaceri. Mai mult decat atat, detinem solutii chiar si pentru a acoperi necesarul de transport care se manifesta tot mai acut in domeniul afacerilor. Astfel, asiguram inclusiv transportul angajatilor la si de la locul de munca, sau chiar si deplasarea lor in delegatii.

In afara de preturile avantajoase, noi garantam atat pentru profesionalismul si seriozitatea angajatilor nostri, cat si pentru calitatea autovehiculelor pe care noi le oferim pentru inchiriere.